Witte Tara van Floris Kok

Werkcode: 749 359 Kopieer de werkcode

Floris Kok profielfoto Dit is een boeddhistisch beeld van de vrouwelijke godheid Tara. In deze verschijningsvorm wordt zij de Witte Tara genoemd. Zij is gemakkelijk te herkennen aan de zeven ogen in hoofd, handpalmen en voetzolen. Hiermee kan ze in alle richtingen diegenen die haar hulp nodig hebben ontwaren.

Zij vertegenwoordigd het moederlijke aspect van mededogen en haar naam wordt in verband gebracht met het begrip "oversteken"; zij beschermd de mensen terwijl die de oceaan van het bestaan oversteken.

Dit werk wordt aangeboden door Floris Kok

"Ik zie mijn rol binnen de fotografie als Chroniqueur van het Antropoceen".

Na jarenlang een galerie in niet-westerse kunst gehad te hebben besloot ik in 2013 mijn hart te volgen en heb ik mij ingeschreven aan de Fotovakschool voor de hbo opleiding Fotografische Vormgeving. Hiervoor ben ik in 2015 cum laude geslaagd met mijn eindproject Plastic Soup Starts Here. Mijn jarenlange hobby is nu een passie en manier van kijken naar de wereld om mij heen geworden.

Op dit punt in mijn ontwikkeling als fotograaf ben ik geïnteresseerd in het verbeelden van menselijke verhalen zonder dat de mens hierin fysiek aanwezig is. De mens is alomtegenwoordig in onze wereld. Hij laat overal zijn sporen na, heeft grote invloed op het landschap en de omgeving waarin hij leeft en maakt een grote statement door middel van de materie die hij produceert.

Hierin liggen alle menselijke emoties en gevoelens besloten en aan de hand hiervan zijn mooie verhalen te verbeelden die voorbijgaan aan een oog in oog portret. Mijn voorlopige focus ligt dan ook op het documentair stilleven en de conceptuele product fotografie. Ik wijs de mens in mijn fotografie niet af ik verschuif alleen de nadruk naar zijn handelen en omgevingsinvloeden om zo zijn verhaal te laten zien.

Mijn werk is gepubliceerd in o.a. Het Parool, NRC, La Repubblica, New Photo 2016 en PF en aangekocht door de volgende instellingen: Vereniging Natuurmonumenten, Stadsarchief Amsterdam, Kunstcommissie Reade en CBK Zuidoost.

Meer weten over Floris Kok?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Ype
    Nederland
    5 / 5

    Prima verzorging
    Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    sandra
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Vivianne
    Nederland
    5 / 5

    Professioneel en mooi product.
    Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Antoine
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Witte Tara van Floris Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
72,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden