Facebook pixel
Witte krokussen

Witte krokussen van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Witte krokussen van Harry Stok thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 360390

Witte krokussen van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Witte krokussen van Harry Stok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een groepje witte Krokussen trok mijn aandacht bij een boom. de opname is gemaakt met een Nikon D5300 voorzien van een oude analoge Panagor 75-150 mm macro lens voorzien van een +2 macro versterkingsvoorzet lensje.

De basis bewerking van het origineel is gedaan in Affinity Photo. Daarna is het geheel ingeladen in ArtRage Pro 4 (een digitaal schilderpakket), en bewerkt met olieverf tools op de achtergrond details. Hierdoor komen de bloemetjes er nog mooier uit.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren. Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf. Bezit een Nikon D5300 camera. De volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm . Als software gebruik ik veel: Photoshop CC2018 + Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen).

Alle werken