Witte waterlelies

Witte waterlelies van Tanja Koelemij

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Witte waterlelies van Tanja Koelemij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 654549
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Foto's en prints is van het originele werk van de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij. Koelemij is een expressionistische schilder en wordt geïnspireerd door haar dagelijks leven, haar directe omgeving en door de postimpressionistische schilders.
Over kleur en indeling denkt ze veel na maar ze tijdens het proces van het schilderen zit juist ook een het bewust niet nadenken. "Een snelle streek met een impasto techniek, een plotselinge verandering, een grote kwast waarbij de coördinatie er niet meer helemaal is. Juist op die manier kan ik mijn gevoel en eigenheid overbrengen. Ik blijf veranderen totdat het werk goed voelt."

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij profielfotoTanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken