Wonder (4:3)

Wonder (4:3) van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wonder (4:3)

van Jesper Krijgsman

Wonder (4:3) van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 387888
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Bij bepaalde plaatsen in bossen, zelfs als ik alleen ben, voel ik de aanwezigheid van iets anders. Is het de natuur? Zijn het de dieren? Of is het iets anders? Ik vraag me af...

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken