Wonen op de oever van de Mekong, Vietnam

Wonen op de oever van de Mekong, Vietnam van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Wonen op de oever van de Mekong, Vietnam van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357399
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Wonen op de oever van de Mekong, Vietnam.
Hutjes als deze zie je volop in de Mekongdelta in het zuiden van Vietnam. Het water staat op deze foto vrij laag. Vaak wonen in dit soort hutjes vissers. Het is een heel groen gebied dat grotendeels alleen met een bootje bereikbaar is.
Hier mondt de rivier Mekong uit in de Zuid-Chinese Zee. In het gebied liggen veel rijstvelden en langs de oevers van de rivier vind je kleine bedrijfjes, die vaak leuk zijn om te bezoeken.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken