Woonkamer in Verlaten Kasteel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 153 910

Roman Robroek over Woonkamer in Verlaten Kasteel.

Delen van dit prachtige kasteel dateren uit de 15e eeuw. Het is gerestaureerd in de 19e eeuw waarbij de oudere delen veilig zijn bewaard. De huidige eigenaar woont er vermoedelijk nu pal naast in een ander gebouw.

Het verkennen van deze was een geweldige ervaring. Het betreden van het terrein was best spannend aangezien we eerst helemaal verkeerd over een open veld liepen naar machines die nog steeds door een lokale boer werden gebruikt. We zagen ook een open poort die werd gesloten nadat we klaar waren met binnen schieten.

Dit schot was waarschijnlijk een voormalige woonkamer. De stofzuigers passen goed in het tafereel.
Woonkamer in Verlaten Kasteel. vind je in de categorieën Architectuur, Detail, Fotografie, High dynamic range, Kastelen, Natuur en Weer, Stilleven, Stofzuiger, Vakwerk, Verlaten plekken, Verval (waterbeweging), lichtinval, stoelen, urbexfotograaf en verval.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Woonkamer in Verlaten Kasteel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Woonkamer in Verlaten Kasteel. van Roman Robroek

Koop de foto Woonkamer in Verlaten Kasteel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153 910
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden