Work No. 03 - Surrealistische personages

Work No. 03 - Surrealistische personages van Corina Bouweriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 286984

Work No. 03 - Surrealistische personages van Corina Bouweriks

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Werk No. 03 is het derde beeld uit een groeiende serie surrealistische personages in zwart-wit.

De personages in deze serie zijn allesbehalve echt, maar toch herkenbaar. Ze hebben geen titel waardoor de kijker zijn fantasie en herinneringen kan gebruiken zodat het een persoonlijk werk wordt.

De figuren plaats ik in het midden van een ruimte. De blikken, aan- of afwezigheid van onderdelen en details geven hen hun persoonlijkheid.

De werken uit deze serie worden geprint in beperkte oplage van 100. Je ontvangt dus een unieke print.

Al mijn werken worden onbeperkt gebruikt voor ansichten en voor een echt uniek werk print ik ze zelf uit en verwerk ze intuïtief tot een enkel exemplaar door gebruik van allerlei materialen en technieken. Deze werken zijn op aanvraag en leverbaar naast de beperkte print oplages.

Over Corina Bouweriks

Hi, mijn naam is Corina Bouweriks (1963), geboren en getogen in Het midden van Nederland, moeder van drie volwassen dochters en oma van een kleinzoon. Ik ben fotograaf en maak o.a. papieren en digitale collages.In mijn werk ben ik altijd op zoek naar meer dan een 'gewoon' beeld en vanuit dat gevoel begin ik met het maken van ongewone figuren, die door anderen omschreven zijn als verknipt, dromerig, surreëel, fantastisch, romantisch, vreemd en donker. Ik plaats mijn figuren in het midden van een lege ruimte. Hun lichaamsdelen, gezichten en kleding worden getransformeerd, weg gehaald, geknipt of verborgen.Ongewone accessoires gebruik ik om deze karakters hun identiteit te geven. Het klopt eigenlijk nooit met de werkelijkheid en toch herkennen we wat zien.Mijn beelden roepen over het algemeen meer vragen op dan dat ze een antwoord brengen.Ik werk heel intuïtief en begin nooit met een vooropgezet thema of onderwerp. Foto's uit mijn eigen database, onderdelen uit (vintage) magazines, oude foto's en gevonden materialen zijn mijn uitgangspunt voor het maken van surrealistische figuren, collages en installaties waarna mijn gedachtes, gevoelens, dromen en herinneringen de rest doen.Mijn werk is persoonlijk maar ik hoop dat de kijker zijn eigen verhaal kan vinden in mijn beeld zodat het zijn persoonlijk beeld wordt. Mijn interpretatie van het beeld is onbelangrijk en daarom geef ik mijn werken ook geen titel of beschrijving mee maar worden ze genummerd.

Alle werken