World Port Days Rotterdam 2013

World Port Days Rotterdam 2013 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • World Port Days Rotterdam 2013 van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 68638

World Port Days Rotterdam 2013 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
World Port Days Rotterdam 2013 van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens de Wereldhavendagen 2013 in Rotterdam. De Rotterdamse haven is een belangrijke schakel in de wereldwijde logistieke keten. Ter ere daarvan worden deze dagen georganiseerd. Het thema van het jaar 2013 is ?Van Wolga tot Maas? en geeft het bereik van de Rotterdamse haven weer.
Op zaterdagavond was er een vuurwerkshow bij de Erasmusbrug. Op de voorgrond van deze foto is de Willemsbrug te zien. Het gebouw links naast de Willemsbrug is de Maastoren. Het geblokte gebouw rechts van de Maastoren heet de Rotterdam. In het midden van de achtergrond is de Erasmusbrug te zien met daarboven het vuurwerk.
De foto is gemaakt vanaf een kade langs de Nieuwe Maas. De gehanteerde sluitertijd was 8 seconden en het diafragma f6.3.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken