World Port Days Rotterdam 2014 - part seven

World Port Days Rotterdam 2014 - part seven van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 161028

World Port Days Rotterdam 2014 - part seven van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens de Wereldhavendagen 2014 in Rotterdam. De Rotterdamse haven is een belangrijke schakel in de wereldwijde logistieke keten. Ter ere daarvan worden deze dagen georganiseerd. Het thema van het jaar 2014 is 'De kleurrijke haven'. Op de voorgrond van deze foto is de Erasmusbrug te zien. Links hiervan is de Euromast te zien. Rechts zijn een aantal flatgebouwen en hotels te zien.
De foto is gemaakt vanaf een hoog standpunt in de buurt van de Erasmusbrug.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken