World Port Days Rotterdam 2014 - part seven

World Port Days Rotterdam 2014 - part seven van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

World Port Days Rotterdam 2014 - part seven van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161028
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens de Wereldhavendagen 2014 in Rotterdam. De Rotterdamse haven is een belangrijke schakel in de wereldwijde logistieke keten. Ter ere daarvan worden deze dagen georganiseerd. Het thema van het jaar 2014 is 'De kleurrijke haven'. Op de voorgrond van deze foto is de Erasmusbrug te zien. Links hiervan is de Euromast te zien. Rechts zijn een aantal flatgebouwen en hotels te zien.
De foto is gemaakt vanaf een hoog standpunt in de buurt van de Erasmusbrug.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken