Wuivend Graan

van Coby Vriens

- Werkcode: 347 861

Coby Vriens over Wuivend Graan

Natuurfotografe
Een mooie zomeravond, het graan is er klaar voor om van het land te worden gehaald.
Wuivend Graan vind je in de categorieën Akkerbouw, Boerderij, Fotografie, Graan, Landschapsfotografie, Macrofotografie, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Photographers in the Netherlands, Tarwe, Weiland, wuivend graan en zomeravond.
Coby Vriens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Coby Vriens

Welkom in mijn shop.Ik ben Coby Vriens. Jaren lang schilderde ik landschappen, portretten en stillevens. Op een gegeven moment raakte ik geïnteresseerd in fotografie en besloot mijn kwast te verruilen voor een camera. Nu maak ik die portretten en landschappen met mijn camera. Vanuit de schilderkunst naar fotografie. Het was een mooie stap voor mij om te maken.Toch was de stap niet groot: kijken, observeren, spelen of schrijven met licht. Allemaal dingen die zowel in de schilderkunst als in de fotografie samen komen. Geïnspireerd door de 17e eeuwse schilderkunst maak ik met mijn camera mijn stilleven. Door het observeren, kijken en interesse de mens maak ik mijn portretten. Om mij verder te professionaliseren volgde ik de opleiding tot vakfotograaf aan de School voor Fotografie in Breda waar ik in 2016 mijn diploma behaalde.Heeft u interesse in een mooi portret of het maken van foto's voor uw website of bedrijf? Laat het mij weten. Natuurlijk kunt u ook voor andere fotoverzoeken bij mij terecht. Bij interesse mail naar focusandart@mail.com .Kijken, observeren en schrijven met licht. Zo maak ik mijn verhaal en samen vertellen we uw verhaal.

Alle werken van Coby Vriens


Waarom je kiest voor Wuivend Graan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wuivend Graan van Coby Vriens

Koop de foto Wuivend Graan van Coby Vriens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden