Yellow stripes van Jon Houkes

Werkcode: 67 868 Kopieer de werkcode

Jon Houkes profielfoto Als de zon bijna is verdwenen en de wolken donker kleuren, verschijnen gele strepen aan de hemel die weerspiegelen in het water.

Dit werk wordt aangeboden door Jon Houkes

Dagelijks op pad met m'n hond -een Galgo Espagñol- en met mijn camera in de aanslag om bijzondere momenten, vondsten en andere zaken vast te leggen. Het liefst maak ik series rond een bepaald thema, terug te vinden in de diverse albums. Toch zal het niet verwonderlijk zijn, dat wonend aan de voet van de Scheveningse duinen de natuur een belangrijk onderwerp is. De zee, de duinen, het strand, ze zijn elk seizoen, ja zelfs elke dag anders. Naast pure fotografie, houd ik mij ook graag bezig met het toepassen van meerdere technieken om mijn foto's iets extra's mee te geven, soms zelfs zodanig te veranderen, dat de oorspronkelijke foto niet meer te herkennen is. Dat ik in de loop der tijd een behoorlijk fotoarchief heb opgebouwd zal geen verbazing wekken. De werken in mijn shop zijn daar slechts een kleine afspiegeling van.

Meer weten over Jon Houkes?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nelly
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooie schilderijen foto’s etc

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Ronny
    Nederland
    5 / 5

    Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Susanne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    Nikki
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi!
    Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    wim Wijburg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Jon
    Nederland
    5 / 5

    Goede ervaring
    Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Yellow stripes van Jon Houkes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden