Yellowblue

Yellowblue van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Yellowblue van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404334
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

het is eind september, de herfst is in volle gang gezet, maar dit viool achtige bloemetje tergt alle getijden.

ik heb gekozen voor een vierkant formaat voor deze compositie, waarbij drie verschillende paketten zijn gebruikt, zoals Darktable voor de eerste basis instellingen, daarna in ArtRage pro voorzien van een digitaal olieverf motief, en ook de bladeren met een spatel bewerkt. Uiteindelijk is de afwerking gedaan in Affinity Photo, waarbij met brushes het geheel is afgewerkt.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken