ZEECONTAINERS

ZEECONTAINERS van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 45549

ZEECONTAINERS van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
ZEECONTAINERS  van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Spelen met grote LEGO blokjes op de Maasvlakte. De ideale foto voor aan de muur van de ultieme jongenskamer (m/v)? Maar, een industrieel plaatje past soms ook uitstekend in een strak interieur. Hier de belading van containerschip MARCO POLO van CGM CMA in de Rotterdamse wereldhaven. Links de boeg van binnenvaarttanker AMPHIRO van Deen Shipping die brandstof aan het afleveren is. De foto is genomen vanaf de brug van , op dat moment, het allergrootste containerschip ter wereld. Vanaf de groene container in de kraan, kijk je nog 30 meter de diepte in. Het schip wordt aangedreven door een motor van ongeveer 110.000 PK. [EOS1dMrkIV|1/200s + 24mm|f2,8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken