Zabriskie Point in Death Valley National Park

Zabriskie Point in Death Valley National Park van Easycopters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zabriskie Point in Death Valley National Park van Easycopters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 498530
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Aan de CA-190 weg in het Death Valley National Park vind je één van de mooiere uitzichtpunten van het park; Zabriskie Point. Deze plek is vernoemd naar de Amerikaanse zakenman en onderdirecteur van Pacific Coast Borax Company, Christiaan Brevoort Zabriskie. Vanaf de parkeerplaats is het een kleine 200 meter lopen om het uitzichtpunt te bereiken. Vanaf hier kijk je het het golvende duinlandschap, dat haast buitenaards aandoet. Het gebied wordt ook wel badlands genoemd. Het landschap is gevormd door water. Hoewel het vrijwel nooit regent in Death Valley, zijn de buien die vallen wel direct heel heftig. Doordat het water niet kan wegzakken in de droge bodem moet er in korte tijd ineens heel veel water worden afgevoerd. Het water slijt hierdoor diepe geulen in het zachte gesteende. Door deze watererosie is het landschap van Zabriskie Point ontstaan.

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Easycopters profielfotoLandschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Alle werken