Roman Robroek over Zachte Gekleurde Hal.

Deze prachtige hal in een verlaten villa in Italië was voor mij een grote verassing. Ik verwachte niet veel van deze plek maar iedere vloer toonde weer nieuwe schoonheid.
Zachte Gekleurde Hal. vind je in de categorieën Deuren, Fotografie, Fresco (schilderterm), Gang (bouw), Huis (woning), Italië, Stilleven, Urban / Street, Venster (muur), Verlaten plekken, Villa, Villa (bouwkunde), Woonkamer, Zon en lHal.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Zachte Gekleurde Hal. 5 / 5 (2 beoordelingen)

Nell Stolk
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Geweldig
Dit is de tweede keer dat ik iets koop bij Werk aan de muur. Het is prachtig en staat erg mooi in de kamer. Héél goed verpakt en alle info en afspraken waren geweldig.


Frank en Irene Honig
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Fantastische website met oneindig veel keus. Website is zeer gebruiksvriendelijk. Persoonlijk contact en advies van zeer enthousiaste en bekwame medewerkers. Creatief en jong team, erg klantvriendelijk. Uitstekende service. Gastvrije ontvangst op jullie kleurrijke en mooie kantoorlocatie De BakkeRij in Haarlem (Zeer origineel) Eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteit!!. Prachtig eindresultaat, echt een kunstwerk aan je muur!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Zachte Gekleurde Hal. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek

Koop de foto Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.