Zachte Gekleurde Hal.

Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zachte Gekleurde Hal.

van Roman Robroek

Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Deze prachtige hal in een verlaten villa in Italië was voor mij een grote verassing. Ik verwachte niet veel van deze plek maar iedere vloer toonde weer nieuwe schoonheid.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (2 beoordelingen)

5 / 5

Geweldig
Dit is de tweede keer dat ik iets koop bij Werk aan de muur. Het is prachtig en staat erg mooi in de kamer. Héél goed verpakt en alle info en afspraken waren geweldig.


5 / 5

Fantastische website met oneindig veel keus. Website is zeer gebruiksvriendelijk. Persoonlijk contact en advies van zeer enthousiaste en bekwame medewerkers. Creatief en jong team, erg klantvriendelijk. Uitstekende service. Gastvrije ontvangst op jullie kleurrijke en mooie kantoorlocatie De BakkeRij in Haarlem (Zeer origineel) Eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteit!!. Prachtig eindresultaat, echt een kunstwerk aan je muur!


Klantfoto's: Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek

Klantfoto: Zachte Gekleurde Hal. van Roman Robroek, op canvas