Zachte Paardebloem

van Roosmarijn Bruijns

- Werkcode: 647 607

Roosmarijn Bruijns over Zachte Paardebloem

Na een regenbui zag ik deze aparte paardebloem staan, een paar mooie foto's van gemaakt en een wat apartere bewerking gegeven in fotoshop
Zachte Paardebloem vind je in de categorieën Anders, Behang, Beige, Bloemen, Bokeh, Fotografie, Kleuren, Lichtval, Natuurlijk wonen, Paardenbloem, Planten, Scherp (voorwerp) en Wit.
Roosmarijn Bruijns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roosmarijn Bruijns

Naast mijn werk als commercieel en fashion fotografe vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en de uitdaging op te zoeken om daar vette platen te schieten, zowel van vlinders, libelle's tot ijsvogels en lammetjes...In beide takken van de fotografie heb ik mijn eigen "Roosstyle" ontwikkeld : Zacht en Licht.
Om eerlijk te zijn gunde ik mezelf hier nooit de tijd voor, en boeide de macro en natuur fotografie me ook niet zo....Maar ja, toen kwam Corona en kwam er tijd vrij, want de fotoshoot's werden gecanceld, en aangezien binnen zitten niets voor mij is....Zo is de verslaving begonnen en heb ik er enorm veel plezier aan!

Alle werken van Roosmarijn Bruijns


Waarom je kiest voor Zachte Paardebloem als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zachte Paardebloem van Roosmarijn Bruijns

Koop de foto Zachte Paardebloem van Roosmarijn Bruijns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 647 607
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden