Zachte warmte - naakte vrouw poseert sensueel van The Art Kroep

Werkcode: 1 140 535 Kopieer de werkcode

The Art Kroep profielfoto Tags:
Pastel, erotische, erotisch, sensuele, sensueel, zonlicht, zon, warmte, streling, poseren, model, nagel, nagels, naakt, naakte, emoties, emotie, passie, passievol, aanbidding, aanbidden, kalm, pastelkleuren, pastelneon, portret, zacht, zachte, zachtheid, vrouwen, vrouwenlichaam, lichaam, hand, decolleté, oor, gezicht, mooi, prachtig, perfectie, perfect, jonge, dame.
Wanddecoratie, canvas, plexiglas, hal, woonkamer, slaapkamer, trend, kunst.

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

Maureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustraties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd door Maureen Kroep | © THE ART KROEP

Inspired by Monica Spiewak Geranio Paola Anastassia Skopp Jessica Gonpra Christian Herzig Biatturi Irina Jacqueline Klein Breteler Natalie Juwan Veronica Ciccarese Christian GUEMY Marco Lodola Alberto Ricardo Michiel Folkers Akore Banksy Martin Whatson Takashi Muraka

Meer weten over The Art Kroep?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Barbra
    Nederland
    5 / 5

    Goede advisering en service ook bij problemen
    Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Yvonne
    Nederland
    5 / 5

    super service ,en erg meedenkend.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Erwin Mulder
    Nederland
    4 / 5

    Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    John
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Anthony Clifford
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schilderij Zachte warmte - naakte vrouw poseert sensueel van The Art Kroep als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden