Zandduinen van Namibië

Zandduinen van Namibië van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zandduinen van Namibië van Peter Moerman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 61649

Zandduinen van Namibië van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zandduinen van Namibië van Peter Moerman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De oranje zandduinen van Namibië zijn wereldberoemd. Als de zon 's ochtends boven de horizon uitkomt komen de duinen in een prachtig licht te staan en kleuren ze fel oranje. De duinen zijn ook nog eens de hoogste ter wereld en het is dan ook een hele opgaaf om ze te beklimmen. Dat het uitzicht op de top de moeite waard is spreekt voor zich.

Over Peter Moerman

Peter Moerman profielfotoPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website https://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken