Zandstorm!

van Peter Vruggink

- Werkcode: 15 384

Peter Vruggink over Zandstorm!

Eigenlijk was ik eerst een beetje teleurgesteld dat een mooie zonsondergang letterlijk de mist in zou gaan toen we in de verte deze zandstorm al zagen aankomen.
We braken snel op en ik ging op de kameel en met de gids snel op weg naar het kamp waar we zouden overnachten. Ik kon het niet laten om de camera weer uit de tas te pakken om deze foto te maken.
Hierna moest ik mijn camera in veiligheid brengen en mijn hoofd in een doek wikkelen. Een geweldige ervaring!
Zandstorm! vind je in de categorieën Fotografie, Hassilabied, Landschappen, Marokko, Natuur en Weer, Woestijn, Woonstijl oosters, Zand en Zandstorm.
Peter Vruggink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Vruggink

Gepassioneerd (reis)fotograaf, die ook op freelance basis opdrachten uitvoert voor particuliere, zakelijke en opdrachtgevers vanuit de overheid. Speciale interesses: landschap, mensen, evenementen, wildlife.

Alle werken van Peter Vruggink


Waarom je kiest voor Zandstorm! als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zandstorm! van Peter Vruggink

Koop de foto Zandstorm! van Peter Vruggink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 15 384
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden