Zebras bij zonsondergang van Lotje Hondius

Werkcode: 347 473 Kopieer de werkcode

Lotje Hondius profielfoto Zebra's leven in een Harem en net zoals veel dieren die in groepsverbanden leven bouwen ze banden met elkaar op. Een sociale gedraging is het verzorgen van elkaars vacht wat ook vele antilopen doen. Ze zorgen door middel van het kammen met hun tanden door de vacht dat bepaalde parasieten weg worden gehaald. Dit doen ze bij elkaar op plekken die ze zelf niet kunnen bereiken. Wat zebra's vaak doen terwijl ze elkaar verzorgen is in twee richtingen staan tijdens het proces. Zo kunnen ze de diverse richtingen in de gaten houden voor gevaar. Ze beschermen elkaars achterste om het even letterlijk te formuleren. Ook kunnen ze door deze manier van staan af en toe even met hun hoofd op elkaars rug rusten. Ik wilde dit gedrag op een mooi moment en manier vastleggen. Dit was tijdens een prachtige zonsondergang waardoor de hele savanne een oranje gloed kreeg.

Dit werk wordt aangeboden door Lotje Hondius

Beste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Meer weten over Lotje Hondius?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Petra
Nederland
5 / 5

Ze houden je heel goed op de hoogte van het proces en doen exact wat ze beloven. Heel prettig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Rob
Nederland
5 / 5

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Evelyn
Nederland
5 / 5

Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Maarten
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Rob Bussink
Nederland
5 / 5

Super te service en perfecte levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Zebras bij zonsondergang van Lotje Hondius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
106,-95,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!