Zebras bij zonsondergang van Lotje Hondius

Werkcode: 347 473 Kopieer de werkcode

Lotje Hondius profielfoto Zebra's leven in een Harem en net zoals veel dieren die in groepsverbanden leven bouwen ze banden met elkaar op. Een sociale gedraging is het verzorgen van elkaars vacht wat ook vele antilopen doen. Ze zorgen door middel van het kammen met hun tanden door de vacht dat bepaalde parasieten weg worden gehaald. Dit doen ze bij elkaar op plekken die ze zelf niet kunnen bereiken. Wat zebra's vaak doen terwijl ze elkaar verzorgen is in twee richtingen staan tijdens het proces. Zo kunnen ze de diverse richtingen in de gaten houden voor gevaar. Ze beschermen elkaars achterste om het even letterlijk te formuleren. Ook kunnen ze door deze manier van staan af en toe even met hun hoofd op elkaars rug rusten. Ik wilde dit gedrag op een mooi moment en manier vastleggen. Dit was tijdens een prachtige zonsondergang waardoor de hele savanne een oranje gloed kreeg.

Dit werk wordt aangeboden door Lotje Hondius

Beste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Meer weten over Lotje Hondius?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Koenraad Lefebvre
    Nederland
    5 / 5

    Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Barend Haas
    Nederland
    5 / 5

    Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
    Gerald
    Nederland
    5 / 5

    zeer professioneel, adequaat en pro-actief
    op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Sef van Gurp
    Nederland
    5 / 5

    Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
    Fred Schoenmacker
    Nederland
    5 / 5

    Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    talih yurttakalin
    Nederland
    5 / 5

    ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Jolanda Jansen
    Nederland
    5 / 5

    Mooi werk.
    Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Zebras bij zonsondergang van Lotje Hondius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden