Zeehond

Zeehond van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zeehond van Wim van der Geest thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 44183

Zeehond van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zeehond van Wim van der Geest

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een tevreden zeehond in het grote bassin van Ecomare op Texel. In Ecomare is van alles te zien en te leren over het leven in en om de zee. Er is een prominente plaats voor de zeehonden, DE knuffeldieren van de waddenzee.
Ecomare omvat een natuurmuseum, zeehondenopvang, zeeaquarium, vogelopvang, duinpark en bezoekerscentrum. Ze werken aan natuurbescherming in wadden- en Noordzee door voorlichting, educatie en opvang van vogels en zeehonden.

Over Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken