Zeelandbrug in de morgen - 3

van Tux Photography

- Werkcode: 106 965

Tux Photography over Zeelandbrug in de morgen - 3

Deze foto van de Zeelandbrug is gemaakt tijdens zonsopkomst, februari 2014. De kleuren van de lucht veranderde in korte tijd en ik vond het mooi om dit mee te maken.
De Zeelandbrug is op 15 december 1965 in gebruik genomen en verbindt de plaatsen Zierikzee en Colijnsplaat. De brug heeft een lengte van ruim 5 kilometer. De brug ligt bij de Oosterschelde. Vroeger heette de brug de Oosterscheldebrug. Zeeland is een provincie in Nederland omringd door veel water. Er zijn zeven eilandgroepen in Zeeland.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, afstandsbediening en een 10-stops grijsfilter. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.
Zeelandbrug in de morgen - 3 vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Bruggen, Contemporary, Fotografie, Geel, Grijsfilter, Landschappen, Lucht, Modern, Nederland, Ochtend, Oosterschelde, Oranje, Paars, Panoramafotografie, Papier, Roze, Water, Zeeland, Zeelandbrug, Zeewier, Zon en Zonsopkomst.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zeelandbrug in de morgen - 3 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeelandbrug in de morgen - 3 van Tux Photography

Koop de foto Zeelandbrug in de morgen - 3 van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106 965
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.