Zeelandbrug

Zeelandbrug van Marc Arts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zeelandbrug

van Marc Arts

Zeelandbrug van Marc Arts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 62246
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
180 gratis verzending!

Omschrijving

De Zeelandbrug op een ristige dag net voor zonsopgang.

De Zeelandbrug vormt de oververbinding tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland en is in de plaats gekomen voor de veerboot. Deze brug over de Oosterschelde is vijf kilometer lang en is geopend in 1965. Oorspornkelijk was dit een tolbrug.

Dit werk wordt aangeboden door Marc Arts

Marc Arts profielfotoZolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Alle werken

Klantfoto's: Zeelandbrug van Marc Arts

Klantfoto: Zeelandbrug van Marc Arts, op canvas