Zeemeeuw resort pier

Zeemeeuw resort pier van Holger Felix

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zeemeeuw resort pier

van Holger Felix

Zeemeeuw resort pier van Holger Felix

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775677
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

De pier van de Oostzeebadplaats Boltenhagen op een mistige ochtend in maart 2021. Op de achtergrond kunt u de aanwezige meeuwen raden.

Dit werk wordt aangeboden door Holger Felix

Holger Felix profielfotoHolger Felix, geboren in 1959, fotograaf uit Wismar, Mecklenburg-Vorpommern. Ik maak al foto's sinds ik zeven jaar oud was. Ik ben begonnen met een eenvoudige rolfilmcamera in zwart-wit, model Pouva Start uit 1952. In mijn late jeugd kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vandaag gebruik ik producten van Canon. Ik maak foto's met een camera van het type Canon EOS 7D. Fotografie is voor mij passie, ontdekkingsvreugde en de liefde voor detail tegelijk. Fotografie betekent voor mij het vastleggen van het moment van leven, het terugkijken in het heden, maar ook het herontdekken van dingen in de toekomst die aan voortdurende verandering onderhevig zijn. Mijn foto's zijn al in verschillende media gepubliceerd. Onder andere in vakbladen en in kalenderuitgaven.

Alle werken