Facebook pixel
Zeila II

Zeila II van Brian Decrop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zeila II van Brian Decrop thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 110794

Zeila II van Brian Decrop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Zeila II van Brian Decrop

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is een re-edit van de originele HDR-foto die ooit werd vastgelegd.De bewerking werd gemaakt door 5 opnamen gestapeld in Photomatix. Deze is slechts een langdurig belichtingsbeeld, met een neutrale dichtheidsfilter, uitgesteld in Photoshop.

De Zeila is gestrand op 25 augustus 2008 in de vroege ochtenduren nabij 'Die Walle', een populaire visplaats ongeveer 14 km ten zuiden van Henties Bay, Skelet Coast, Namibië.

Deze visserij trawler, die werd verkocht als schroot metaal aan een Indiase bedrijf door Hangana Visserij van Walvis Bay, werd gestrand nadat het losgelaten was van zijn sleeplijn terwijl hij op weg naar Bombay, India, kort na het vertrekt Walvis Bay.

Over Brian Decrop

Brian Decrop profielfotoWelkom op de webstore van https://www.briandecrop.com. Via https://briandecrop.werkaandemuur.nl kun je een aantal Fine-Art beelden kopen gefotografeerd door @Leoutdoorphotographer. Je kan @Leoutdoorphotographer persoonlijk contacteren via de website https://www.briandecrop.com. Neem gerust contact op met @Leoutdoorphotographer voor meer informatie mbt Fine-Art-Prints en de algemene voorwaarden van 'exclusieve afbeeldingen' en 'licentiebeelden'. Le outdoorphotographer is lid van SOFAM: nr. 99/33. Al zijn afbeeldingen worden auteursrechtelijk beschermd. De afbeeldingen in deze winkel zijn heel vaak gearchiveerde beelden met uitzondering van de beelden in de map "New". Alle recente afbeeldingen zijn te bezichtigen op de website https://www.briandecrop.com.

Alle werken