Zeilboot voor de krijtrotsen kust van Rügen, Duitsland

Zeilboot voor de krijtrotsen kust van Rügen, Duitsland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zeilboot voor de krijtrotsen kust van Rügen, Duitsland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 397123
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Zeilboot voor de kust van Rügen, Duitsland.
Krijtrotsen aan de kust van Rügen, Duitsland.
Het eiland Rügen is voor een groot deel natuurgebied (er zijn drie natuurparken) en heeft behalve stranden ook hoge krijtrotsen, zoals de Königsstuhl op het schiereiland Jasmund, met Nationaal Park Jasmund.
Vanaf de hoge kust is er een trap naar beneden naar het strand, maar daar is een grote boom op gevallen waardoor de trap niet meer begaanbaar is. Zo is het niet meer mogelijk naar beneden te gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken