Zeilschip in zicht jaren ’20

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323473

Timeview Vintage Images over Zeilschip in zicht jaren ’20

Wat is ze schattig, dit meisje met haar voetjes in de zee. Kijkt ze naar dat prachtige zeilschip in de verte? Ze heeft een praktische moeder. Hoe hou je zo'n jurkje het langste droog? Gewoon lekker in de onderbroek proppen! Deze foto is met buitengewoon veel liefde en vakmanschap gemaakt. (Collectie Timeview, Beachlife, 1920s)
Zeilschip in zicht jaren ’20 vind je in de categorieën Baden (activiteit), Boten & Schepen, Fotografie, Oceanen en zeeën, Stranden, Vrouw, Zand, Zeilen, Zomer, Zon, Zwart-wit, photo en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Zeilschip in zicht jaren ’20 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeilschip in zicht jaren ’20 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Zeilschip in zicht jaren ’20 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323473
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.