Zeldzame klassieke Bugatti 57 SC Atlantic uit 1938 van Jan Keteleer

Werkcode: 913 856 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Deze zeldzame klassieke Bugatti 57 SC Atlantic werd gebouwd in 1938. Jean Bugatti wilde een snelle grand touring auto bouwen die in staat was om door de lucht te vliegen. De resulterende T57SC Atlantic coupé was bedoeld om een Elektron legering te gebruiken, maar het metaal bleek moeilijk te bewerken, en de carrosserie werd uiteindelijk van aluminium gemaakt. De geklonken flens constructie methode had een negatief effect, waardoor er stekels ontstonden langs de middellijn van de carrosserie.

Een tweede Type 57SC Atlantic werd gebouwd voor Jean Bugatti, die hem een jaar later kocht voor 12,2 miljoen dollar. Het had een V-vormige radiator en gaasroosters aan weerszijden van het motorcompartiment. Hoewel het de eerste auto in zijn soort was, was de 57SC de eerste auto die dit ontwerp gebruikte. Het is een unieke klassieke Bugatti die nog steeds nostalgie oproept naar de jaren 1930.

In 2008 kocht Ralph Lauren de 57SC Atlantic, gaf opdracht tot een volledige restauratie door Paul Russell and Co, en hij heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Het team sneed door het eerdere werk heen en bracht de auto terug in zijn oorspronkelijke glorie. Op verzoek werd hij ook zwart gespoten, en de eigenaar, Bob Oliver, nam de auto mee naar Pebble Beach in 1990 en Villa d'Este in 2013. Het resultaat was een auto die op beide plaatsen een prijs won als beste van de show.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Menno
Nederland
5 / 5

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Roos van Kempen
Nederland
5 / 5

Prachtig
Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
J.
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Robin
Nederland
5 / 5

Heel erg tevreden over werk aan de muur
Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Floor Brill-Goedhart
Nederland
5 / 5

Prachtige kunstfoto's op verschillende materialen af te drukken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Zeldzame klassieke Bugatti 57 SC Atlantic uit 1938 van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden