Zelf portret bloemen

van OEVER.ART

- Werkcode: 903296

OEVER.ART over Zelf portret bloemen

Vintage zelf portret bloemen. Dit kunstwerk ziet eruit alsof het een bijna verkleurde en vergane foto uit de 17de eeuw. Dit werk is werkelijk in 2021 met behulp van Photoshop en Illustrator gemaakt. Vintage collage met als knipoog een papegaai.
Zelf portret bloemen vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Collage, Digital Art, Fotografie, Oude meesters, Papegaaiachtigen, Portret, Stilleven, Surrealisme, Vrouw en kleurig.
OEVER.ART profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door OEVER.ART

Het allermooiste cadeau dat ik ooit voor mijn verjaardag kreeg, was een grote doos met o.a. stiften, potloden, kwasten, verf en verschillende kleuren papier. Ik kon als kind uren achtereen aan het tekenen of schilderen zijn. Maar ook met strijkkralen, waardoor de ramen van mijn ouderlijk huis vol hingen met mijn eerste ‘kunstwerken’ en je er bijna niet meer doorheen kon kijken.
Tegenwoordig werk ik alweer jaren in mijn eigen studio in Haarlem, waar de kwasten plaats hebben gemaakt voor het ontwerpen via mijn computer. Perfectionist als ik ben, moet alles kloppen in mijn werk; de juiste kleuren, de compositie, maar ook de pixeldichtheid, diepte en scherpte van het geheel. Net zoals in mijn strijkkralen creaties, tekeningen en schilderijen van vroeger. Pas als alles helemaal is zoals ik het hebben wil, ben ik gelukkig. Ik hoop dat ik u ook gelukkig kan maken met mijn kunstwerken. Ik heb er in ieder geval al mijn concentratie, passie en vakmanschap ingelegd.

Alle werken van OEVER.ART


Meer weten over OEVER.ART?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zelf portret bloemen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zelf portret bloemen van OEVER.ART

Koop dit digital art werk Zelf portret bloemen van OEVER.ART als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903296
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.