Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond)

van toon joosen

- Werkcode: 361 431

toon joosen over Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond)

Oude portretfoto's waar de gezichten uit zijn geknipt fascineren mij enorm. Ik fleur die gaten op. In dit geval met elementen van bloemen uit oude tijdschriften.

(groengrijze achtergrond)
Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond) vind je in de categorieën Bloemen, Collage, Digitale Kunst, Grijs, Planten, Portret, Retro bloemen en Surrealisme.
toon joosen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken van toon joosen


Meer weten over toon joosen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond) van toon joosen

Koop dit digital art werk Zelfportret met bloemen 1 (groengrijze achtergrond) van toon joosen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361 431
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
180,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden