Zelfportret met bloemen (9 kleur)

Zelfportret met bloemen (9 kleur) van toon joosen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zelfportret met bloemen (9 kleur) van toon joosen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 412119
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale collage van een reclameadvertentie van een jong vrouwelijk model en een (bewerkte) aquarel van Henriëtte Geertruida Knip (1820). Jong en oud gaan goed samen.

Over toon joosen

toon joosen profielfotoHallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken