Zelfportret met bloemen en rups

Zelfportret met bloemen en rups van toon joosen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zelfportret met bloemen en rups van toon joosen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 417534
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Oude portretfoto's waar de gezichten uit zijn geknipt fascineren mij enorm. Ik fleur die gaten op. In dit geval met elementen van bloeiende azalea. En een rups (als je die kan vinden ;)

Blauwgrijze achtergrond

Over toon joosen

toon joosen profielfotoHallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken