Zen Stone (zwart-wit)

van Rob Blok

- Werkcode: 507 651

Rob Blok over Zen Stone (zwart-wit)

Een Zen Stone op een verweerde strandpaal in een hoog contrast zwart-wit. De onscherpte en de lichte korrel in de achtergrond geven deze foto een wel haast sprituele uitstraling.
Zen Stone (zwart-wit) vind je in de categorieën Blur, Fotografie, Horizon (lijn), Horizontaal, Landschappen, Landschapsfotografie, Object (ding), Religie, Stranden, Wachtkamer, Zen, Zwart-wit en Zwerfsteen.
Rob Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob Blok

Fotograaf / grafisch ontwerper. Opgegroeid in Amsterdam. Dat verklaart mijn voorkeur voor het fotograferen in een stedelijke omgeving, met het accent op architectuur en straatfotografie. Ik heb mij volledig toegelegd op de kunst van zwart-wit fotografie met zijn hoge contrast en drama. In mijn fotografie probeer ik gebruik te maken van de omstandigheden en open te staan voor het toeval. Soms bewerk ik de foto om een bepaalde beeldtaal, sfeer of effect te bereiken.

Al mijn werk is beschermd door © copyright en mag niet worden gebruikt, gemanipuleerd of gepubliceerd voor welke media dan ook (print of digitaal).

Alle werken van Rob Blok


Waarom je kiest voor Zen Stone (zwart-wit) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zen Stone (zwart-wit) van Rob Blok

Koop de foto Zen Stone (zwart-wit) van Rob Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 507 651
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.