Zicht op La Défense (2) - vanaf de Arc d'Triomphe van Rob van der Pijll

Werkcode: 144 437 Kopieer de werkcode

Rob van der Pijll profielfoto La Défense is een kantorenwijk in de agglomeratie Parijs. Bestuurlijk gezien valt het gebied onder drie gemeenten, namelijk Puteaux, Courbevoie en Nanterre.

De wijk is genoemd naar een standbeeld, dat de verdediging van Parijs tijdens de Frans-Duitse Oorlog verzinnebeeldt (een werk van Louis-Ernest Barrias). Dit stond vroeger op een kruispunt van wegen op de heuvel Chantecoq (rond-point de la Défense), en staat tegenwoordig niet ver van de oorspronkelijke plaats in het centrum van de wijk. De wijk ligt in het verlengde van de zogenaamde "historische as" van Parijs, die vanaf het Louvre via de place de la Concorde, de avenue des Champs-Élysées, de Arc de Triomphe en de avenue de la Grande-Armée naar het westen loopt, met aan het uiteinde daarvan het bekendste gebouw van la Défense: de Grande Arche de la Défense, gebouwd in opdracht van François Mitterrand.

De wijk La Défense ligt ten noordwesten van Parijs. Er wonen slechts 20.000 mensen, maar er werken ongeveer 150.000 mensen. In dit gebied van 160 hectare vindt men 2,5 miljoen vierkante meter kantoorruimte, die gebruikt wordt door 1500 bedrijven. Het is de grootste kantorenwijk van Europa. De meeste Franse topbedrijven hebben er hun hoofdkantoor gevestigd, in een van de vele moderne wolkenkrabbers. Tot de oplevering van de Tour Total in 1985 was de Tour Areva het hoogste gebouw in La Défense. Bekende gebouwen in de wijk zijn de Grande Arche en het CNIT.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Meer weten over Rob van der Pijll?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

John
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Erwin Mulder
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Melissa
Nederland
5 / 5

Top service
Klantendienst is zeer behulpzaam en vriendelijk. De canvas werd snel en goed verpakt geleverd en is heel erg mooi!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Remco v/d Griendt
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Brigitte
Nederland
5 / 5

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Jeffrey van der bijl
Nederland
5 / 5

Super mooi !
Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Zicht op La Défense (2) - vanaf de Arc d'Triomphe van Rob van der Pijll op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!