Zicht op Slot Loevestein

Zicht op Slot Loevestein van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zicht op Slot Loevestein van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108040
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
61 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens het gouden uurtje, vlak voor zonsondergang. Vanaf Vuren had ik een schitterend zicht op het oude kasteel, Slot Loevestein. Dit kasteel is beroemd door de legendarische ontsnapping in de boekenkist door Hugo de Groot. Het hekwerk in rivier De Waal zorgt voor een fijne dieptewerking. Door de langere sluitertijd straalt de foto een mooie rust uit!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken