Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat)

van Donker Utrecht

- Werkcode: 345 868

Donker Utrecht over Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat)

Zicht op de Zandbrug en de Oudegracht vanaf de Bemuurde Weerd. Met de Vecht op de voorgrond en de Dom op de achtergrond.

De Zandbrug is een rijksmonumentale laatmiddeleeuwse boogbrug. Direct aansluitend aan de zuidzijde van de brug liggen werfkelders en werven.

Deze foto is genomen in de avondschemering van 9 oktober 2012.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Wil je een foto in zwart-wit bestellen die nog niet in het album ZWART-WIT staat? Neem dan contact met me op: info@donkerutrecht.nl

www.donkerutrecht.nl
Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat) vind je in de categorieën Avond, Domplein en de Dom van Utrecht, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Oudegracht, Utrecht en Zandbrug.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat) van Donker Utrecht

Koop de foto Zicht op Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht, ZWART-WIT (afwijkend formaat) van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345 868
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden