Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam.

van Don Fonzarelli

- Werkcode: 236 479

Don Fonzarelli over Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam.

Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam.
Wanneer je komende vanuit de Korte Niezel in Amsterdam, vlak voor de brug naar links kijkt, zie je wat ik hier heb vastgelegd. Enkele grachtenpanden en links daarvan de Oude Kerk. Het oudste nog bestaande gebouw van Amsterdam. Waarschijnlijk gebouwd vanaf 1306.
Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam. vind je in de categorieën Amsterdam, Binnenstad van Amsterdam, Contemporary, Fotografie, Grachtenpand, Oude Kerk, Oudekerksplein, Oudezijds Achterburgwal, Peperbus (reclame), Prostitutie en Urban / Street.
Don Fonzarelli profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken van Don Fonzarelli


Meer weten over Don Fonzarelli?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam. van Don Fonzarelli

Koop de foto Zicht op de Oude Kerk in Amsterdam. van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 236 479
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
266,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden