Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam

van Rick Van der Poorten

- Werkcode: 733 646

Rick Van der Poorten over Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam

Een nachtfoto van de skyline in Rotterdam aan de Wilhelminapier. Daaraan gelegen het Nieuwe Luxor, Happy Italy, het beroemde KPN gebouw. De foto is gemaakt vanaf de zijde van de Erasmusbrug
Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam vind je in de categorieën Architectuurfotografie, Erasmusbrug, Fotografie, Happy Italy, Kop van Zuid, Luxor Theater, Nachtfotografie, Nederland, Rotterdam, Wilhelminapier en kpn gebouw.
Rick Van der Poorten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rick Van der Poorten

Ik ben een gepassioneerd fotograaf en met heel veel plezier afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Mijn voorliefde gaat uit naar zwart-wit fotografie. Daarnaast heb ik grote interesse in ‘de mens’ en wat hem beweegt.

Met deze uitgangspunten heb ik in 2013 succesvol deelgenomen aan een Masterclass Portret bij de Amsterdamse fotograaf Govert de Roos.

Naast algemene bedrijfsfotografie ben ik gespecialiseerd in zakelijke en particuliere portretten.

Voor de zakelijke markt kan ik terugvallen op een brede zakelijke achtergrond. Hiermee kan ik bedrijven en instellingen fotografisch ondersteunen bij jaarverslagen, website support en marketingvraagstukken.

Alle werken van Rick Van der Poorten


Waarom je kiest voor Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam van Rick Van der Poorten

Koop de foto Zicht op de Wilhelminapier in Rotterdam van Rick Van der Poorten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 733 646
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.