Zicht op het wad bij Paesens-Moddergat, Friesland van Bernard van Zwol

Werkcode: 729 282 Kopieer de werkcode

Bernard van Zwol profielfoto Wandeling achter de dijk bij Paesens-Moddergat. Het is afnemend tij en de zon staat laag. Zacht licht strijkt over water, palen en begroeiing

Dit werk wordt aangeboden door Bernard van Zwol

Fotografie had al vroeg mijn belangstelling. Ik heb voor mijn 12 e eens een rolfilm gebruikt, helaas was de lens beschadigd en het resultaat viel tegen. Mijn eerste camera was een Ricoh 35 ZF. Jaren later gebruikte ik een Praktika camera waar je fantastische foto's met tegenlicht mee kon maken. Ik heb nog jaren filmrolletjes gebruikt, terwijl digitaal in opkomst was. Pas in 2012 ben ik over gegaan op digitaal en gebruik een camera van Nikon. De omstandigheden van het moment bepalen mijn foto's. Ik gebruik aanwezige voorwerpen op voor en achtergrond voor de compositie. Soms zijn er lijnen, patronen of reflectie die zorgen voor symmetrie. Ik werk graag in de natuur waar licht steeds anders is. Wolken, zon en schaduw kunnen omstandigheden snel doen veranderen met effect op het resultaat. Iedere foto is zoals hij is, dat wil zeggen dat ik ze niet of nauwelijks bewerk.

Meer weten over Bernard van Zwol?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.697 klanten geven ons een 4,7 / 5

Corma
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Janneke
Nederland
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
dorine van de Oever
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Yvon
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooi doek en erg goede service
Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Caroline Lichthart
Nederland
5 / 5

Zowel inkomend als beeldmakers hebben wij en uitgaand als kopers vernemen wij de beste ervaringen met Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Esther
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Rob Bussink
Nederland
5 / 5

Super te service en perfecte levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Zicht op het wad bij Paesens-Moddergat, Friesland van Bernard van Zwol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-93,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!