Zijlpoort Leiden van Dirk van Egmond

Werkcode: 640 278 Kopieer de werkcode

Dirk van Egmond profielfoto Leiden, de stad met al zijn mooie grachtenpanden, bruggen en steegjes. Struinend langs de grachten en door de straten met kasseien om je op de mooiste plekken. De Morspoort, Zijlpoort, Hooglandse kerk, Pieterskerk en Galgewater zijn zomaar plaatsen waar je naar toe moet gaan als je in Leiden bent.

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Meer weten over Dirk van Egmond?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    René
    Nederland
    5 / 5

    Tevreden
    Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    NICOLE
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    gerry letteboer
    Nederland
    5 / 5

    Heel goed
    Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Sjon
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede verzending, prachtig exemplaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    hans hofmeijer
    Nederland
    4 / 5

    het behang ziet er goed uit.
    We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Zijlpoort Leiden van Dirk van Egmond als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden