Zilveren Maanvlinder op een vroege zomerochtend van Francis Dost

Werkcode: 300 735 Kopieer de werkcode

Francis Dost profielfoto De zilveren maanvlinder is vrij zeldzaam geworden in Nederland. Deze trof ik vroeg in de ochtend aan in een mooi natuurgebied in Overijssel en dan wachten op het moment dat de vleugels open gaan en de vlinder op weg gaat naar een nieuwe dag. Met mijn macrolens kon ik erg dichtbij de vlinder komen en zo kun je erg fraai een vlinder of insect van dichtbij vastleggen. In de zomer ga ik altijd erg vroeg op pad om te kijken wat de natuur voor verrassingen in petto heeft. Vroeg betekent dan ook direct dat de wekker om 4.00 uur staat en soms is het best wel lastig om zo vroeg mijn bed uit te komen. Maar dat is eenmaal in de natuur snel vergeten, want dan wordt het genieten. Een mooi werk boven de bank, in de slaapkamer, een hal, kantoorruimte of kantine. Mocht u dit werk aanschaffen, dan wens ik u hiervan erg veel plezier.

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Uren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Meer weten over Francis Dost?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Marco
Nederland
4.5 / 5

Geweldig goed geregeld allemaal.??
Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Marja Wouters
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
C.Aangeenbrug
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Arjen
Nederland
5 / 5

Voldoet aan alle verwachtingen
Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit vlinder werk Zilveren Maanvlinder op een vroege zomerochtend van Francis Dost op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden