Zoe Saldana als Neytiri in Avatar schilderij

Zoe Saldana als Neytiri in Avatar schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zoe Saldana als Neytiri in Avatar schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60829
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van de Amerikaanse actrice Zoe Saldana in de rol van Neytiri in de speelfilm Avatar, geschilderd door de Emmense kunstschilder/kunstenaar Paul Meijering.
De afmeting van het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

In 1999 was ze te zien in de televisieserie Law & Order, haar eerste rol voor televisie. Een jaar later speelde ze in Center Stage, een film over twaalf jonge dansers van verschillende achtergrond op een balletschool. Ze was ook te zien in onder meer Drumline, Crossroads, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, The Terminal van regisseur Steven Spielberg, Guess Who en Vantage Point. Ze is ook te zien in Avatar, een sciencefiction film van regisseur James Cameron die op 17 december 2009 in Nederland en België in première ging.

In 2008 kreeg ze de rol van Uhura in de nieuwe langverwachte Star Trek film, die in mei 2009 in de zalen uitgebracht werd.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken