Zolder van Verlaten Villa.

van Roman Robroek

- Werkcode: 155 458

Roman Robroek over Zolder van Verlaten Villa.

Deze enorme verlaten villa met meer dan 5000 vierkante meter woonoppervlak, meer dan 50 kamers en een park van meer dan 8000 vierkante meter was een unieke plek om te bezoeken. In de laatste kamer die ik heb bezocht heb ik deze foto gemaakt. Ik was geïntrigeerd door het oude en vervallen schilderij, treinrails en kogelhulzen.

Het oudste gedeelte van de villa dateert uit het jaar 400, andere delen dateren uit het jaar 500 tot 700. Sinds het overlijden, zo'n 10 jaar geleden, van de eigenaar staat het er verlaten bij.

Als je geïnteresseerd bent om deze plek te kopen, het staat te koop voor meer dan 4 miljoen euro. Ik zal binnenkort meer foto's plaatsen om je te laten zien hoe groot en geweldig het is.
Zolder van Verlaten Villa. vind je in de categorieën Architectuur, Castello, Fotografie, High dynamic range, Kastelen, Kogel (munitie), Paleis, Treinen, Verlaten plekken, Villa, Zolder (gebouw), ingestort, urbexfotograaf en verval.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zolder van Verlaten Villa. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zolder van Verlaten Villa. van Roman Robroek

Koop de foto Zolder van Verlaten Villa. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 155 458
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden