Zomeravond in Noord-Groningen

van robert wierenga

- Werkcode: 51912

robert wierenga over Zomeravond in Noord-Groningen

In het noorden van de provincie Groningen, vlakbij de waddenkust, zijn enorme uitgestrekte landbouwgebieden. Als je van rust en ruimte houdt, zul je het er fantastisch vinden. Omdat het er bijna altijd (flink) waait, staan er veel grote windmolens. Vlakbij de Eemshaven is een park met een groot aantal van die reuzen. De 2 windmolens op deze foto zijn de laatsten van een lange rij. Ik heb deze foto aan het einde van een prachtige zomerdag gemaakt, vlak voor de zon achter de horizon verdween. Hierdoor scheen er prachtig warm tegenlicht over de graanvelden en werd de mooie wolkenlucht ook heel fraai uitgelicht. Het gebruik van een extreme groothoeklens zorgt ervoor dat de molens lijken om te kantelen.
Zomeravond in Noord-Groningen vind je in de categorieën Akkerbouw, Boerderij, Eemshaven, Eindeloos, Fotografie, Graanveld, Groningen, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Kust, Lichtval, Molens, Nederland, Rust, Simpel, Uithuizermeeden, Verticaal, Waddeneilanden en waddenzee, Weiland, Wolken, Zomer, Zonsopkomst, kalmte, noorden, robertwierenga.com en zomeravond.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Zomeravond in Noord-Groningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zomeravond in Noord-Groningen van robert wierenga

Koop de foto Zomeravond in Noord-Groningen van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 51912
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.