Zomerse magnolia fiesta

Zomerse magnolia fiesta van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zomerse magnolia fiesta van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 66375
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Wat een feest! De winter voorbij, de lente in de lucht en de magnolia's die de boomtakken versieren met hun mooie bloemen. Magnolia's en hun bloembladeren zijn prachtig om van dichtbij te fotograferen, dat levert vaak mooie close-ups op. Maar m'n blik simpelweg eens omhoog richten bleek hier toch ook zeer de moeite waard! Ik keek naar een feest van roze bloemen en levendige takken tegen een strak blauwe lucht. Vooral dat contrast van kleuren maakt het mijns inziens een aantrekkelijke en vrolijke foto.

De foto is eind april genomen in Rotterdam en ik heb het beeld wat aangepast in kleur, voor een zomers tintje. Ook heb ik een vignet toegepast, waardoor je als kijker nog meer de foto ingetrokken wordt.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken