Zon gaat onder achter de bergen bij de rivier

Zon gaat onder achter de bergen bij de rivier van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 280439

Zon gaat onder achter de bergen bij de rivier van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 1 dag en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Uitzicht op de bergen en Columbia River in Revelstoke. Het was een regenachtige dag maar gelukkig brak de zon aan het eind van de dag nog even door de wolken. Revelstoke is een klein plaatsje in het noordoosten van British Columbia, gelegen aan de Columbia Rivier. Het plaatsje werd gesticht in 1880 als een transport- en levering centrum voor de mijnwerkers ten tijde van de goudkoorts. Dit werd versterkt door de aanleg van de Canadian Pacific Railway (CPR) in 1885. Nadat ook de houtindustrie zich hier met kantoren vestigden werd op 1 maart 1899 de stad Revelstoke officieel opgericht.

Columbia River, Revelstoke, British Columbia, Canada

Over Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krüs is het innovatieve en creatieve brein achter Thicor CreAssist. Door haar interesse in wat mens en dier doet bewegen is zij in 1991 na de lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid op de Fontys Hogeschool in Sittard, psychologie gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Vooral de reclamepsychologie had haar interesse. Na haar studie is zij een tiental jaren werkzaam geweest in de zakenwereld, voornamelijk op het gebied van de Public Relations en Marketing. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze bleef werkzaamheden verrichten als freelance grafisch vormgever, fotograaf en kunstenaar onder de naam Thicor Mixed Media. Door haar sociale betrokkenheid deed en doet zij regelmatig vrijwilligerswerk voor lokale verenigingen en instanties en startte zij in 2001 met teken- en schilderlessen in eigen atelier, eerst aan kinderen en daarna ook aan volwassenen. Zijdelings bleef zij zich bezighouden met de fotografie. Na een werkproject van een jaar in Gran Canaria is zij in 2011 terug gekomen naar Nederland en heeft zij begin 2012 haar kennis en kunde gebundeld in een geheel nieuw bedrijf: Thicor CreAssist.

Alle werken