Zon gaat onder in Zoutelande

Zon gaat onder in Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74513

Zon gaat onder in Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Wederom een plaat van de zonsondergang die ik op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL) heb geschoten. Na een prachtige dag die in de ochtend met regen begon maar in de middag gevolgd werd door een heerlijk najaars zonnetje was de zonsondergang adembenemend mooi. De kleuren waren mooi verzadigd wat door de luchtvochtigheid wordt veroorzaakt, geweldig mooi om te zien. Op dit beeld een heel lijnenspel zichtbaar van de golfbreker en de zee, verder op in beeld stond een groepje mensen vlak bij zee te genieten van de ondergaande zon. Aan de horizon verdween een schip geruisloos uit beeld en de mooie rode zon was net zover dat deze de zee in leek te zakken. Heerlijk rustgevend moment waarvan ik blij ben hem zo op beeld te hebben kunnen vastleggen.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken