Zonlicht in het herfstbos

van Fotografie Egmond

- Werkcode: 177 305

Fotografie Egmond over Zonlicht in het herfstbos

Zonlicht in het herfstbos.
Lokate is het Speulderbos.

Het Speulderbos is ook wel bekend als: 'het bos met de dansende bomen'. En op deze prachtige herfst ochtend werd deze naam helemaal waargemaakt. De mist en het licht waren perfect. De komende tijd zal ons portfolio verder aangevuld worden met foto's van deze magische ochtend.

www.fotografie-egmond.nl
(Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.)
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor Zonlicht in het herfstbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonlicht in het herfstbos van Fotografie Egmond

Koop de foto Zonlicht in het herfstbos van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177 305
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden