Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear'


2BHAPPY4EVER.com photography & digital art over Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear'

Zonnebloemen, met hun grote bloemhoofden zijn er in verschillende hoogtes en in diverse soorten: van 40 cm tot wel 4 m. Ze zijn zeer aantrekkelijk voor bijen, vlinders en andere insecten. Vooral de hoge soorten zijn uitermate geschikt als achtergrondbeplanting, de lagere soorten doen het goed in potten op het terras of het balkon. Vanwege hun snelle groei ook leuk om door de kinderen te laten kweken en/of om een beetje kleur in de moestuin te krijgen.

Met als herkomst Amerika is deze bijzondere Helianthus Annuus 'Teddy Bear' zonnebloem dwerg een bijzondere, lage soort met extra goed gevulde, goudgele bloemen, wat in deze macro-opname tot in de kleinste details te zien is.

De zonnebloem is de voornaamste leverancier van plantaardige olie. Zonnebloempitten zijn eetbaar, hebben een pittige smaak en zijn rijk aan vezels en onverzadigde vetzuren.
Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear' vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Geel, Kleuren, Macrofotografie, Teddybeer, Wachtkamer en Zonnebloem.
2BHAPPY4EVER.com photography & digital art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

2BHAPPY4EVER.com | photography & digital art

"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Alle werken van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art


Waarom je kiest voor Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear' op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear' van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

Koop de foto Zonnebloem Helianthus Annuus 'Teddy Bear' van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985 881
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.